Background Image

SERVICII

Cosmetica

Stim ca frumusetea porneste intotdeauna din interior si se reflecta asupra personalitatii noastre, insa este important sa ne conturam intotdeauna si o imagine impecabila. In salonul noatru puteti beneficia de tratamente faciale personalizate. In functie de tipul de ten, specialistul nostru in cosmetica va avea intordeauna grija ca pielea dumneavoastra sa aiba un aspect radiant si totodata sa fie sanatoasa. 

Coafor

Blond, brunet, saten, roscat, vopsit sau natural, buclat sau drept, parul este unul dintre accesoriile importante pentru imagine, care pune in evidenta orice tinuta. Este necesar, insa, ca acesta sa aiba mereu un aspect stralucitor si dinamoc. La Dalia Alba avem grija ca parul dumneavoastra sa radieze!
Vom adapta intotdeauna tunsoarea si culoarea dorita la stilul dumneavoastra de viata, punand in evidenta atuurile naturale, astfel incat sa plecati din salonul nostru mereu zambind.

Manichiura 

Fie ca optati pentru o manichiura clasica sau va doriti ceva mai special pentru un eveniment important din viata dumneavoastra, indemanarea echipei noastre vi le ofera, de fiecare data. Folosind produse de cea mai buna calitate si tehnici noi de realizare si intretinere a unghiilor, va oferim servicii profesionale, realizate de profesionisti talentati.

Pedichiura

Unghiile  ingrijite reprezinta in mod cert o eticheta. In sezonul rece sau cald, primavara sau toamna, pedichiura realizata de profesionisti este importanta, atat pentru rolul estetic, cat si pentru cel functional. Pentru a ne simti bine in orice fel de incaltaminte, o vizita la salonul Dalia Alba este solutia!

Programati-va

contact